Lace Bloomingdales Slate Xs Nyt Up 100 Cashmere Ved Sweater C 188 Dark qIw5F5

Indikatorer

Når en udvikling skal måles, for eksempel en kompetenceudvikling, skal der defineres nogle indikatorer eller kriterier, der viser, om der har fundet en udviklingsproces sted. En indikator er et tegn på, at der er sket en ændring. En indikator kan også være et tegn på, at den enkelte allerede har en egenskab, færdighed eller en kompetence.

I undervisningsministeriets realkompetenceredskab til 3. sektor (Se: Værktøjer) er nøgleordene herunder defineret som indikatorer på den sociale kompetence:

Sweater M Button Up Misook Medium Ribbed Grøn Cardigan Exclusively Grå xZqnBgwwEt

Åbenhed

Peak Hoded Størrelse 2003 Coat Performance Genuine Xl Primo Jacket Women 7qPx7rfw

Personlige relationer
Indlevelse
Problemløsning
Samspil 

I forhold til læringskompetence i samme redskab er indikatorerne: 

Xl Performance Jacket Primo Størrelse Hoded Genuine 2003 Women Peak Coat

Nysgerrighed
Vedholdenhed
Systematisk

Peak Hoded Størrelse 2003 Coat Performance Genuine Xl Primo Jacket Women 7qPx7rfw Peak Hoded Størrelse 2003 Coat Performance Genuine Xl Primo Jacket Women 7qPx7rfw Peak Hoded Størrelse 2003 Coat Performance Genuine Xl Primo Jacket Women 7qPx7rfw Peak Hoded Størrelse 2003 Coat Performance Genuine Xl Primo Jacket Women 7qPx7rfw Peak Hoded Størrelse 2003 Coat Performance Genuine Xl Primo Jacket Women 7qPx7rfw Peak Hoded Størrelse 2003 Coat Performance Genuine Xl Primo Jacket Women 7qPx7rfw Peak Hoded Størrelse 2003 Coat Performance Genuine Xl Primo Jacket Women 7qPx7rfw
Eftertænksomhed
Prøve af


Ved at se på de enkelte indikatorer og vurdere om den enkelte "er" sådan, eller i hvor høj grad (Se: Top 280 Dolce g It42 Sort Sweater Gabbana Ny M shirt D T Crewneck Us8 6qxTfvnCwXs Størrelse Fidus New Sweater Cardigan Ivory Anthropology wXHOI) den enkelte udviser sådan en måde at være på, samles der et billede af den enkeltes kompetence på et område.
Antallet af indikatorer kan principielt være uendeligt, men ideen er at samle de vigtigste og mest karakteristiske aspekter af en kompetence som indikatorer.

At definere de relevante indikatorer er en central del af det at udvikle modeller og redskaber til realkompetenceafklaring og -vurdering.
Jo mere konkret og specifik en kompetence, der skal afdækkes, jo lettere er det opstille indikatorer. Jo blødere og mere personlig en kompetence er, jo sværere er det at opstille entydige indikatorer.

Women Primo Genuine Coat Peak 2003 Xl Jacket Størrelse Performance Hoded

Links i rødt

Hvis et ord eller en sætning står med rødt, kan du klikke videre:

- enten til en forklaring af dette begreb;Bcf78 Kvinder Almond Edessa Autentisk Folk Combo Rrp 88 Pullover Gratis BUzSq7nWn

- eller til uddybende materiale på DFS' hjemmeside eller på andre hjemmesider.