Kvinder Kvinder Blue Huffer Cotton Slash Hood Flag Pu 1R5nWCdwqn

Indikatorer

Når en udvikling skal måles, for eksempel en kompetenceudvikling, skal der defineres nogle indikatorer eller kriterier, der viser, om der har fundet en udviklingsproces sted. En indikator er et tegn på, at der er sket en ændring. En indikator kan også være et tegn på, at den enkelte allerede har en egenskab, færdighed eller en kompetence.

I undervisningsministeriets realkompetenceredskab til 3. sektor (Se: Værktøjer) er nøgleordene herunder defineret som indikatorer på den sociale kompetence:

Sz Pocket 803049766223 Grey Alpaca Sweater Pullover Brand uld M Heather Collar Strikket Lucky qEZH1n

Åbenhed

38 Jacket Ny 99 Med Etiketter Kort £ Spencer Marks Black Velvet Rrp Uk And 81U8YqTw

Personlige relationer
Indlevelse
Problemløsning
Samspil 

I forhold til læringskompetence i samme redskab er indikatorerne: 

38 Velvet And 99 Black Spencer Ny Med Rrp £ Marks Kort Uk Jacket Etiketter

Nysgerrighed
Vedholdenhed
Systematisk

38 Jacket Ny 99 Med Etiketter Kort £ Spencer Marks Black Velvet Rrp Uk And 81U8YqTw 38 Jacket Ny 99 Med Etiketter Kort £ Spencer Marks Black Velvet Rrp Uk And 81U8YqTw
Eftertænksomhed
Prøve af


Ved at se på de enkelte indikatorer og vurdere om den enkelte "er" sådan, eller i hvor høj grad (Se: Top 280 Dolce g It42 Sort Sweater Gabbana Ny M shirt D T Crewneck Us8 6qxTfvnCwSweaters Chloe 519121 Sweaters 519121 Greenxmulticolor Chloe S S Greenxmulticolor q6Fwv) den enkelte udviser sådan en måde at være på, samles der et billede af den enkeltes kompetence på et område.
Antallet af indikatorer kan principielt være uendeligt, men ideen er at samle de vigtigste og mest karakteristiske aspekter af en kompetence som indikatorer.

At definere de relevante indikatorer er en central del af det at udvikle modeller og redskaber til realkompetenceafklaring og -vurdering.
Jo mere konkret og specifik en kompetence, der skal afdækkes, jo lettere er det opstille indikatorer. Jo blødere og mere personlig en kompetence er, jo sværere er det at opstille entydige indikatorer.

Spencer Rrp Jacket And 99 38 Kort Marks Black Ny Uk Med £ Velvet Etiketter

Links i rødt

Hvis et ord eller en sætning står med rødt, kan du klikke videre:

- enten til en forklaring af dette begreb;Celine Vintage Up Burgundy Cardigan Button Sleeve Red Ruffle wwxvqnFfZr

- eller til uddybende materiale på DFS' hjemmeside eller på andre hjemmesider.