Rød Foret Frakke Vintage Jakke Woolrich Store Uld Khaki 1960'erne Over Kvinders Plaid taqCwXHn8a

Indikatorer

Når en udvikling skal måles, for eksempel en kompetenceudvikling, skal der defineres nogle indikatorer eller kriterier, der viser, om der har fundet en udviklingsproces sted. En indikator er et tegn på, at der er sket en ændring. En indikator kan også være et tegn på, at den enkelte allerede har en egenskab, færdighed eller en kompetence.

I undervisningsministeriets realkompetenceredskab til 3. sektor (Se: Værktøjer) er nøgleordene herunder defineret som indikatorer på den sociale kompetence:

Jakke 362 M Medium Grøn Bb 581 Læder Kvinde Dakota Motorcykel Størrelse qa7AzXW8nz

Åbenhed

Medium Lambskin Women Jacket Red Winter UIwx0wRq8

Personlige relationer
Indlevelse
Problemløsning
Samspil 

I forhold til læringskompetence i samme redskab er indikatorerne: 

Jacket Winter Medium Women Red Lambskin

Nysgerrighed
Vedholdenhed
Systematisk

Medium Lambskin Women Jacket Red Winter UIwx0wRq8 Medium Lambskin Women Jacket Red Winter UIwx0wRq8 Medium Lambskin Women Jacket Red Winter UIwx0wRq8 Medium Lambskin Women Jacket Red Winter UIwx0wRq8 Medium Lambskin Women Jacket Red Winter UIwx0wRq8 Medium Lambskin Women Jacket Red Winter UIwx0wRq8 Medium Lambskin Women Jacket Red Winter UIwx0wRq8
Eftertænksomhed
Prøve af


Ved at se på de enkelte indikatorer og vurdere om den enkelte "er" sådan, eller i hvor høj grad (Se: Top 280 Dolce g It42 Sort Sweater Gabbana Ny M shirt D T Crewneck Us8 6qxTfvnCwVarm Long Fashion Fur Kvinder 100 Over Damer Coat Rabbit Style Vinter Real vEqXY) den enkelte udviser sådan en måde at være på, samles der et billede af den enkeltes kompetence på et område.
Antallet af indikatorer kan principielt være uendeligt, men ideen er at samle de vigtigste og mest karakteristiske aspekter af en kompetence som indikatorer.

At definere de relevante indikatorer er en central del af det at udvikle modeller og redskaber til realkompetenceafklaring og -vurdering.
Jo mere konkret og specifik en kompetence, der skal afdækkes, jo lettere er det opstille indikatorer. Jo blødere og mere personlig en kompetence er, jo sværere er det at opstille entydige indikatorer.

Women Medium Jacket Red Winter Lambskin

Links i rødt

Hvis et ord eller en sætning står med rødt, kan du klikke videre:

- enten til en forklaring af dette begreb;uldblandingscoat Signature Cole 191635156184 8 Haan Shawled Womens RpxqI4wx5

- eller til uddybende materiale på DFS' hjemmeside eller på andre hjemmesider.